![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisinde yer alan Müzik forumu içinde "Tarkan'ın yeni albümü ,Metamorfoz" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Beş yıllık bir aradan sonra Tarkan'ın yeni Türkçe albümü yarın piyasaya çıkıyor. Tarkan yeni albümüne değişim anl***** gelen ‘’Metamorfoz’’ adını verdi. Albümde yer alan tüm söz ve bestelerin kendisine ait ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Samsun Yaş: 33
Rep Gücü: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tarkan'ın yeni albümü ,Metamorfoz Beş yıllık bir aradan sonra Tarkan'ın yeni Türkçe albümü yarın piyasaya çıkıyor. Tarkan yeni albümüne değişim anl***** gelen ‘’Metamorfoz’’ adını verdi. Albümde yer alan tüm söz ve bestelerin kendisine ait olduğu albüm için Tarkan altı ay boyunca stüdyo çalışması yaptı. Düzenlemeler ise Ozan Çolakoğlu'na ait. Albümün ilk klibi ise ‘’Vay’’ isimli hareketli şarkıya çekiliyor. 10 şarkıdan oluşan albüm DMC ve D&R etiketiyle müzik marketlerde satışa sunulacak. Satış fiyatı olarak 12,50 YTL belirlenen albümün internetteki satış fiyatı 10 YTL. CNNTURK |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |