![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisinde yer alan Şairler , Şiirleri forumu içinde "Sen benim gibi sevebilirmisin?" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Sen Benim Gibi Sevebilir misin Sen hiç hasretin acısını ... Bağrında hissettin mi ?... Sen hiç hasretin acısıyla ... çıplak ayakla kendini ... ıssız ve ıslak sokaklara attın mı ... ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: belli 0wA7_ 837K! g3l!R!w Yaş: 20
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen Benim Gibi Sevebilir misin Sen hiç hasretin acısını ... Bağrında hissettin mi ?... Sen hiç hasretin acısıyla ... çıplak ayakla kendini ... ıssız ve ıslak sokaklara attın mı ... Soğuk bir Eylül akşamında ? ... Hiç yağmurlu gecelerde aşkını düşünüp ... umutsuzluğa kapıldın mı ?... Bir gece yarısı uykundan uyanıp ... Aşkın için yağmurla ağladın mı ? ... O gece yarısı dağlara çıkıp , aşkını haykırdın mı ?... Sen sevgisizliğin ne demek olduğunu bilir misin ?... Sen seni seven biri için ... Mavi gözyaşı dökebilir misin ? ... Aşkın için sen, kırık camların üzerinde, sevgiline kaçabilir misin ?... Buğulu camlara aşkını ismini yazdığında ... Atan kalbinde acı hissedebilir misin ?... Sen çıkmaz yollara saptığında , Benim gibi pes etmeyip, Çıkar yol arayabilir misin ?.. Kendin için değil sevdiğin için, Her an ölümü göze alabilir misin ?... Kısacası sevgilim... Sen benim gibi sevebilir misin? :( |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |