![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisinde yer alan Şairler , Şiirleri forumu içinde "sana aşk dedim" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "neden sana aşk dedim gökten akan suya neden yağmur dendiyse neden sana aşk dedim sonbahardan sonra neden kış gelirse neden sana aşk dedim kırlangıçlar neden göç ederse sana aşk dedim ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: belli 0wA7_ 837K! g3l!R!w Yaş: 20
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() | neden sana aşk dedim gökten akan suya neden yağmur dendiyse neden sana aşk dedim sonbahardan sonra neden kış gelirse neden sana aşk dedim kırlangıçlar neden göç ederse sana aşk dedim sebebini bilmesemde sana aşk dedim çünkü tanımsızsın aşk gibi yüreğimde sana aşk dedim çünkü seni buldum yazdığım her şiirde neden sana aşk dedim aşk kelimesi neden tek heceyse neden sana aşk dedim dolunay geceleri neden böyle güzelse neden sana aşk dedim okyanuslar neden maviyse sana aşk dedim sebebini bilmesemde sana aşk dedim çünkü gülüşün yok hiç bir çiçeğin özünde sana aşk dedim çünkü aşkı tanımladın yüreğimde... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |