![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisinde yer alan Şairler , Şiirleri forumu içinde "Dayımın hoşuma giden Bir şiiri" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Çocuk Gül bahçemizin,bülbülüydün çocuk! Her sabah,senin sesinle uyanırdı şafak Gün; senin gülüşünle aydınlanır Geceler varlığınla nurlanırdı Hele birde; o güzelliğin ve saflığın vardı ya çocuk! Melekler bile kıskanırdı Lakin,uzun sürmedi ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() | Dayımın hoşuma giden Bir şiiri Çocuk Gül bahçemizin,bülbülüydün çocuk! Her sabah,senin sesinle uyanırdı şafak Gün; senin gülüşünle aydınlanır Geceler varlığınla nurlanırdı Hele birde; o güzelliğin ve saflığın vardı ya çocuk! Melekler bile kıskanırdı Lakin,uzun sürmedi bu mutluluk Bir sabah,bir türlü uyanamadı şafak Bülbül,uğramamıştı o gün,gül bahçesine Güller ve gocaları mahzun bırakarak Belliki uçup gitmişti sahibine Öyle ya; emenettin sahibinden Nasıl gönderdiyse seni,öylece geri aldı Bize sadece hatıran kaldı Her güle,gonca nasip olur ama Bülbül nasip olmaz derlerdi, inanmazdım Taki! bahçemize uğrayana dek Bilseydik yokluğunun acısını bu kadar bağlanmazdım Elimizden uçana dek Keşke dalımda bülbül değilde,goncam olsaydın Aynı havayı,ayni suyu,paylaşabilseydin benimle Keşke ben kurusaydımda,sen uçmasaydın Yaşasaydın bir ömür,rengarenk güllerimle Hamit Korken |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |