![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisinde yer alan Şairler , Şiirleri forumu içinde "aşık olmak" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Hiç ummadığım bir yerde çıktın karşıma, Ne parlak bir güneş, ne sessizce yağan yağmur... Hiç biri yoktu, kuytu küçük bir ofisti. Sen gelince değişti sanki, Ya da değişen bendim. Kabullenemedim, ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: belli 0wA7_ 837K! g3l!R!w Yaş: 20
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç ummadığım bir yerde çıktın karşıma, Ne parlak bir güneş, ne sessizce yağan yağmur... Hiç biri yoktu, kuytu küçük bir ofisti. Sen gelince değişti sanki, Ya da değişen bendim. Kabullenemedim, kaçmaya çalıştım uzun bir süre Oysa sen kalbime kazınmıştın bile. Aşık olamam ben derdim, olanlara güler geçerdim. Oysa aşk senin kılığına girmiş bir avcıydı, Bense çaresiz ve habersiz Av... Kaçmaya çalıştıkça daha da çok battın bana. Canımı acıttın, yordun hiç yorulmamış yüreğimi. Senden öncesi ve senden sonrası vardı. İçime daldığın yerden kapladın benliğimi. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |