![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisinde yer alan Şairler , Şiirleri forumu içinde "Anne Ne Yaptin?" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Anne sana kim dedi yavrunu dogurmayi? Sanki karninda fazla yaramazlik mi ettim? Senden istemiyordum ne taci ne sarayi Karninda yasiyordum kafiydi saadetim. Bir kere dogurdunsa sonra niçin büyüttün? Kundakta besikte ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Hiper Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Rep Gücü: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anne Ne Yaptin? Anne sana kim dedi yavrunu dogurmayi? Sanki karninda fazla yaramazlik mi ettim? Senden istemiyordum ne taci ne sarayi Karninda yasiyordum kafiydi saadetim. Bir kere dogurdunsa sonra niçin büyüttün? Kundakta besikte de bir zahmetim mi vardi? Koynundan niçin attin yavrunu bütün bütün. Bilmiyor muydun ki o yalnizliktan korkardi? Sütünden tatli midir anne sanki bu hayat? Bana sorsana anne yasamak bir hüner mi? El aç yalvar gündüze geceye boyun uzat Bu ugurda bir ömür çürütmeye deger mi? Karninda yasiyordum kafiydi saadetim Anne istemiyordum ne taci ne sarayi Anne karninda fazla yaramazlik mi ettim? Anne sana kim dedi yavrunu dogurmayi? Cahit Sitki Taranci |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |