![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisinde yer alan Sinemalar forumu içinde "Hollywood'da ilk Türk başrol oyuncusu" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Bir Türk oyuncunun ilk kez başrol oynayacağı Holywood yapımı olan Dehşet Gecesi'nin galası yapıldı. Bir Türk oyuncunun başrolünü üstlendiği ilk Hollywood yapımı “Dehşet Gecesi” adlı film için dün akşam İstanbul ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Samsun Yaş: 33
Rep Gücü: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hollywood'da ilk Türk başrol oyuncusu Bir Türk oyuncunun ilk kez başrol oynayacağı Holywood yapımı olan Dehşet Gecesi'nin galası yapıldı. Bir Türk oyuncunun başrolünü üstlendiği ilk Hollywood yapımı “Dehşet Gecesi” adlı film için dün akşam İstanbul Megaplex Cevahir sinemalarında görkemli bir gala düzenledi. Yönetmenliğini John Keeyes'in yaptığı polisiye-gerilim türündeki filmde gözüpek Amerikalı dedektif Stefan Kerchek rolünü Mehmet Günsur üstlenirken, ona “Lolita” filmiyle ünlenen Dominique Swain eşlik ediyor. Galaya, filmin Amerikalı yönetmeni John Keeyes ve yapım ekibinden pek çok sima katıldı. FILMIN FRAGMANI |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Gaziantep
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Cevap: Hollywood'da ilk Türk başrol oyuncusu Öncelikle Mehmet Günsur'u tebrik etmek gerek.... Aynı zamanda bu film'ide en kısa sürede orjinalini izlemek gerek... Fragman filmin izlenilebilirliği konusunda aydınlatıcı aslında ben izlemeye karar verdim....
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |