![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisinde yer alan Sinemalar forumu içinde "Büyük Hazine: Sırlar Kitabı" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "National Treasure: The Book Of Secrets Film,Hazine avcısı Ben Gates’in, suikastçi John Wilkes Booth’un günlüğünden kaybolan sayfaların izini sürerek Abraham Lincoln’un öldürülmesinin ardındaki sır perdesini kaldırma çabasını anlatıyor. Helen Mirren ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: soylemem:)
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() | Büyük Hazine: Sırlar Kitabı National Treasure: The Book Of Secrets Film,Hazine avcısı Ben Gates’in, suikastçi John Wilkes Booth’un günlüğünden kaybolan sayfaların izini sürerek Abraham Lincoln’un öldürülmesinin ardındaki sır perdesini kaldırma çabasını anlatıyor. Helen Mirren filmde Ben Gates karakterinin annesini oynarken Ed Harris de filmin kötü adamı rolünde kamera karşısına geçti. Yönetmen: Jon Turteltaub Senaryo: Cormac Wibberley, Marianne Wibberley Oyuncular: Nicolas Cage, Diane Kruger, Bruce Greenwood, Jon Voight, Helen Mirren Tür:Aksiyon - Macera Görüntü Yönetmeni: Amir M. Mokri, John Schwartzman Müzik: Trevor Rabin Gösterim Tarihi:04 Ocak 2008 Cuma |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |