![]() |
|
| | |||||||
Gece, kedi, gerçek... "Yazmak bir eylemdir" demişler ,kim demiş neden demiş bilmiyorum ama bu aralar çok fazla başvuruyorum gecenin bir yarısı bu eylemliliğe.. Neden herkes uyurken ben hasret yastıklara neden
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler |
| | #1 |
| Aktif Uye Üyelik tarihi: Oct 2008
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() | kedi.. gece... gerçek... Gece, kedi, gerçek... "Yazmak bir eylemdir" demişler ,kim demiş neden demiş bilmiyorum ama bu aralar çok fazla başvuruyorum gecenin bir yarısı bu eylemliliğe.. Neden herkes uyurken ben hasret yastıklara neden uyuyamıyorum.. Neden hep kağıt kalem ve ben varım, nerdeyse" bir kedim bile yok " şarkısı yapışacak dilime... Ne kadar ruhsuz bir şarkı.. Kedim olsaydı,benim olduğu için mutlumu olurdu,yoksa bana sahip olmanın farkındalığıyla gömülüp minderine bıyıklarınımı temizlerdi Galiba ikincisi olurdu.. Bir siğara yaktım gecenin bir yarısında dumanı içime çekerken yanlızlığıma nasılda güzel eşlik ediyor yakarken boğazımı.. Ne garip "yaşam düşle gerçeklerden oluşan bir çelişki bütünlüğüdür" derdi canım babacığım..Şimdi Kedi düş gece gerçek ve sen galiba benim çelişkim oluyorsun.. Peki bunun neresinde yaşıyorum kedi yok gece var sen varla yok arası ve bütün bunlar bütünleştiğinde ben ne oluyorum.. Uğraşıyorum sana ve bana hatta kediye bile yer bulamıyorum hayatımda.. Bu aralar düşler fazlalaştı gerçekliklerimle yarışıyor düş... düşlerim.. Olmayan olamayacak olan kedim ve sen Ama bak gece gerçek bir tek o var sanki Müzik dinlemeliyim yine siğara yakmalıyım geceye hatta hemen yarın gidip bir kedi almalıyım kendime Seni düşlerime hapsetmem lazım ama kedi alma eylemim tıpkı şu anda yazma eylemim gibi gerçek olabilir Gidersin ödersin alırsın.. Ödediğin için senin sanırsın.. (galiba öyle sanacağım) Bak kedi düş olmaktan çıktı.. Şimdi kaç gerçek var gece kedi etti iki sen hala düşlerimdesin yani henüz gerçek olmayan peki ben neyim bütün bunları birleştirdiğimde yine başa dönüyorum GECE KEDİ VE GERÇEK SEN İSE HALA ÇELİŞKELERİMSİN... Konu salome tarafından (18-04-2009 Saat 09:43 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| |