AktifBir FORUM  

Geri git   AktifBir FORUM > GİRİŞ & MERHABA > Haberler

Bekaret Hapı geliyor

GİRİŞ & MERHABA katogorisinde yer alan Haberler forumu içinde "Bekaret Hapı geliyor" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Birçok gençin başına bela olan bekaret sorununa uzmanlardan çözüm geldi. "Kızlık zarı dikimi" tarihe karışacak. Hollanda'nın Utrecht Hastanesi, "bekaret hapı" üreterek piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yetkililer "bekaret hapı" ile gelinin bakire ..." şeklinde özetlenebilir.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-09-2007, 10:35 AM   #1 (permalink)
Administrator
BANA DOKUNMAYAN YILAN,BIN YASAMASIN

Rep Gücü: 50 otoriter is a glorious beacon of lightotoriter is a glorious beacon of lightotoriter is a glorious beacon of lightotoriter is a glorious beacon of lightotoriter is a glorious beacon of lightotoriter is a glorious beacon of light
Post Bekaret Hapı geliyor

Birçok gençin başına bela olan bekaret sorununa uzmanlardan çözüm geldi. "Kızlık zarı dikimi" tarihe karışacak.
Hollanda'nın Utrecht Hastanesi, "bekaret hapı" üreterek piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yetkililer "bekaret hapı" ile gelinin bakire çıkmaması halinde boşanmaların önüne geçilebileceğini açıkladı. Cinsel ilişkiye girmeden yarım saat önce alınacak "bekaret hapı" ile kanamanın sağlandığı ifade edildi. Dr. Ineke van Seumeren, çok sayıda Müslüman kızın "kızlık zarı dikimi" için başvurduğunu belirterek, "Müstakbel eşleriyle konuşmalarını tavsiye ediyorum. Ancak bu konunun tabu olduğunun farkındayız. Başka çaresi yoksa "bekaret hapı"nı veriyoruz" dedi.

Sabah

Bu sekilde Daha ilk geceden eşlerden biri digerini kandırmış olmuyormu? Yalanla aldatmayla baslayan evlilik ne kadar surer o da ayrı bir tartısma konusu
otoriter isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 29-09-2007, 09:54 PM   #2 (permalink)
Super Moderator

orkunorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 9 orkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to behold
Cevap: Bekaret Hapı geliyor

vayy anasini dedirtecek kadar enteresan bir ilacmis'

yarim saatte daha mideden kana karismadan tesirini direk kizlarin orasinda hissettiriyor' kanattiriyor

insanin bula bula tam kizlik zarina ulasan ilac ilk defa duyuyorum' '

Turkiyenin buyuk sorunu Kizlik zaridir :( ''

simdi boyle bir hap dusunuyorum'ben yapmaya kalksam zaten devasa boyutlarda olur

robotik bir ilac dusunuyorum direk mide icinden barsaklardan gecip o kiyemtli organa
celik yaylariyla kesip kanama etkisi yaratiyor ' ' yani barsaklardan gecebilir mi yarim saatte hesaplamak lazim.

yok yok ben bekaret koruyan malzeme icat edeyim'' namusunu koruyamayacak kizlarin babalarina veririz anahtari'
ne zaman evleniyolar damada anahtar teslimi. eminim daha cok satar

'' yani mumkun olabilir mi ' sacmasapan bir yalana benziyor'' fantezi kurmuslar
ayni benim gibi
orkunorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 16-10-2007, 03:24 PM   #3 (permalink)
Yeni Uye
Hayatta ne kadar başarısız olursan ol fakat asla yılma.

Rep Gücü: 0 karokizi is on a distinguished road
karokizi - AİM üzeri Mesaj gönder
Cevap: Bekaret Hapı geliyor

bu iş uzarda uzar bir yanda kadın haklı bir yanda erkek ama namus da bu kadar dar bir açıdan ele alınmamalı. zaten kadın o kadar şartlanmışki bekaret korumasına bunu bir baskı aracı gibi hissediyor ve zorda kaldığında çareler düşünüyyor hemde bazen hiç inanmadığı çareler.
karokizi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil