![]() |
| | |||||||
GİRİŞ & MERHABA katogorisinde yer alan Haberler forumu içinde "Bekaret Hapı geliyor" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Birçok gençin başına bela olan bekaret sorununa uzmanlardan çözüm geldi. "Kızlık zarı dikimi" tarihe karışacak. Hollanda'nın Utrecht Hastanesi, "bekaret hapı" üreterek piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yetkililer "bekaret hapı" ile gelinin bakire ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Samsun Yaş: 33
Rep Gücü: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Birçok gençin başına bela olan bekaret sorununa uzmanlardan çözüm geldi. "Kızlık zarı dikimi" tarihe karışacak. Hollanda'nın Utrecht Hastanesi, "bekaret hapı" üreterek piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yetkililer "bekaret hapı" ile gelinin bakire çıkmaması halinde boşanmaların önüne geçilebileceğini açıkladı. Cinsel ilişkiye girmeden yarım saat önce alınacak "bekaret hapı" ile kanamanın sağlandığı ifade edildi. Dr. Ineke van Seumeren, çok sayıda Müslüman kızın "kızlık zarı dikimi" için başvurduğunu belirterek, "Müstakbel eşleriyle konuşmalarını tavsiye ediyorum. Ancak bu konunun tabu olduğunun farkındayız. Başka çaresi yoksa "bekaret hapı"nı veriyoruz" dedi. Sabah Bu sekilde Daha ilk geceden eşlerden biri digerini kandırmış olmuyormu? Yalanla aldatmayla baslayan evlilik ne kadar surer o da ayrı bir tartısma konusu ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bekaret Hapı geliyor vayy anasini dedirtecek kadar enteresan bir ilacmis' yarim saatte daha mideden kana karismadan tesirini direk kizlarin orasinda hissettiriyor' kanattiriyor insanin bula bula tam kizlik zarina ulasan ilac ilk defa duyuyorum' ' Turkiyenin buyuk sorunu Kizlik zaridir :( '' simdi boyle bir hap dusunuyorum'ben yapmaya kalksam zaten devasa boyutlarda olur robotik bir ilac dusunuyorum direk mide icinden barsaklardan gecip o kiyemtli organa celik yaylariyla kesip kanama etkisi yaratiyor ' ' yani barsaklardan gecebilir mi yarim saatte hesaplamak lazim. yok yok ben bekaret koruyan malzeme icat edeyim'' namusunu koruyamayacak kizlarin babalarina veririz anahtari' ne zaman evleniyolar damada anahtar teslimi. eminim daha cok satar '' yani mumkun olabilir mi ' sacmasapan bir yalana benziyor'' fantezi kurmuslar ayni benim gibi ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Uye | Cevap: Bekaret Hapı geliyor bu iş uzarda uzar bir yanda kadın haklı bir yanda erkek ama namus da bu kadar dar bir açıdan ele alınmamalı. zaten kadın o kadar şartlanmışki bekaret korumasına bunu bir baskı aracı gibi hissediyor ve zorda kaldığında çareler düşünüyyor hemde bazen hiç inanmadığı çareler. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |