![]() |
| | |||||||
Kültür, Sanat katogorisinde yer alan Edebiyat forumu içinde "martı güneyde...." başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Yoksun.. Hepsinin telleri kırık içimde şarkılar seni özledi... Galiba böyleydi,böyle başlayan bir şarkı...İçimdeki şarkıların seni özlemesi...ne hoş... Garip bir huzursun bende şimdi sen... Bilmenin verdiği ve öğrenmenin yarattığı garip bir ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 1 ![]() | martı güneyde.... Yoksun.. Hepsinin telleri kırık içimde şarkılar seni özledi... Galiba böyleydi,böyle başlayan bir şarkı...İçimdeki şarkıların seni özlemesi...ne hoş... Garip bir huzursun bende şimdi sen... Bilmenin verdiği ve öğrenmenin yarattığı garip bir huzur... Galiba temizleniyorum ve öğreniyorum ve kararlı bir şekilde öğretiyorum içimdeki şarkılara seni özlememeyi... Saçlarımı rüzgara bıraktım,bedenimde deniz kokusu ve kulağımda dostun sözü "sen hep gül" diyen... N egüzel dokunuyor rüzgar,nasılda uçuşuyor özgürce saçlarım...Ve bedenimde Akdenizin o muhteşem kokusuyla sensiz özgürlüğün keyfini yaşıyorum... Azad ettim bedenimin zavallı kelebeğini artık özgürce uçabilir dilediği yere... Sarkılar seni söylemeyecek artık ve özlemeyecek.....Martı güneyde... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |