![]() |
| | |||||||
Eğlence katogorisinde yer alan Fıkralar forumu içinde "Karyola" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Karyola Psikoloğa başvuran adam ; -Geceleri uyuyamıyorum efendim,sürekliyatağın altında biri varmış gibi geliyor,yatağın altına iniyorum bu seferde sanki yatağın üzerinde birileri varmış gibi geliyor. doktor da; -Altı aylık bir çalışma ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Pasif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Karyola Karyola Psikoloğa başvuran adam ; -Geceleri uyuyamıyorum efendim,sürekliyatağın altında biri varmış gibi geliyor,yatağın altına iniyorum bu seferde sanki yatağın üzerinde birileri varmış gibi geliyor. doktor da; -Altı aylık bir çalışma sonucu bu sorunu hallederiz -Peki vizite ücreti ne kadar? -Seans başı 50 dolar,haftada üç seans. Tabi adamın gidiş o gidiş. Doktor bir kaç ay sonra sokakta hastaya rastlamış,gıcık bir şekilde gülerek; -Ne oldu,hastalıktan kurtulabildin mi? Adam da gülerek; -Evet hem de bir şişe şaraba hallettim. -Nasıl yani? -Sizden çıktıktan sonra birheneye uğradım, biramı içerken yanımdaki berduşla dertleştik,ona bir şişe şarap ısmarladım,oda bana karyolanın bacaklarını kesmemi tansiye etti... Alıntı. |
| | |
| | |