![]() |
| | |||||||
Eğlence katogorisinde yer alan Fıkralar forumu içinde "Kadınları anlamak" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Adam yolda yürürken yerdeki çaydanlığa tekme atmış. İçinden çıkan cin biraz kızgın bir eda ile: - Senle uğraşacak çok vaktim yok basit bir şey iste hemen yapayım işim var.. .Adam ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Uye Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() | Adam yolda yürürken yerdeki çaydanlığa tekme atmış. İçinden çıkan cin biraz kızgın bir eda ile: - Senle uğraşacak çok vaktim yok basit bir şey iste hemen yapayım işim var.. .Adam düşünmüş : - Ömrüm boyunca Hawai'yi görmek isterdim ama uçağa binmeye korktuğum için hiç gidip göremedim, bana öyle bir yol yap ki oradan Hawai'ye gideyim.. Cin : -Ooo zor iş daha basit birşey iste deyince. Adam düşünmüş Kadınlarla olan ilişkilerinde hiç başarılı olamadığını hatırlamış ve Cin'e : - Bana öyle bir kabiliyet verki herhangi bir kadınla karşılaştığımda ne istediğini ilk bakışta anlayayım demiş .Cin : - Hawai'ye yapılacak yol üç şeritmi olsun, dört şeritmi...
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |