AktifBir FORUM  

Geri git   AktifBir FORUM > GENEL & GÜNCEL > Eğlence > Hikayeler

Sakat bir muzik

Eğlence katogorisinde yer alan Hikayeler forumu içinde "Sakat bir muzik" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "turkiyede kis olurken musonlarin olmadigi bir zaman' hint okyanusu carsaf gibi guzeldir havalar sicaktir M/V ORKUN KALKAVAN gemisiyle 1999 senesinde şubat ayıydı Bir gün şans eseri HINDISTAN BOMBAY yakınlarında KHANDLA ..." şeklinde özetlenebilir.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-07-2007, 10:45 AM   #1 (permalink)
Super Moderator

orkunorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 9 orkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to behold
Sakat bir muzik

turkiyede kis olurken musonlarin olmadigi bir zaman' hint okyanusu carsaf gibi guzeldir havalar sicaktir

M/V ORKUN KALKAVAN gemisiyle 1999 senesinde şubat ayıydı Bir gün şans eseri HINDISTAN BOMBAY yakınlarında KHANDLA diye bir limana gittik Liman işçileri gemimize gelip çıkan yükle ilgileniyorlardı, Türk gemicisi her yerde belli eder kendini Geminin yuvarlak c***** LUMBUZ denir, Gemici çocuklardan bir tanesi Müzik setinin Hoparlörünü koymuş Geminin LUMBUZ c***** , sesini de baya açmış, sicaak terler icindeyiz sinek dolu 'GÜVERTEDE hem çalışıyolar hem memleket müziği dinliyor, Ama kaset değişti, İbrahim TATLISES kaseti koydular, bu ince ses hintlileri dahi etkilemeyi becerdi Benim bildiğim hintliler ince sesten hoşlanırdı, fakat adamlar bizim müzikten etkilenmeye başladılar

Tatlıses türküyle arabesk karışımı öyle yanık söylüyor ki,yırtınıyor Döktürüyor,, Güverteye çıktım Hintlilerin Baş Usta ve mühendisi biraz gergin ,,Mr Telsiz zabitim,,

Ne olursunuz bu kaseti çalmayın işçilerim etkileniyor demez mi . Neden dedim ? işçilerin verimi düşüyor dedi, kapattık neyse yanıma yaklaştı,

Bişey merak ettim dedi,--

buyrun --

--Bu müzikte şarkı söyleyen adam neden böğürerek ağlıyor “??YANİ AĞLIYOR ADAM sanki,,gerçek mi ? böyle şarkı olurmu dedi

Ya şimdi bir Hintli Mühendise arabesk müziği nasıl açıklarım ,, tam da ad***** çattık,,

bir sessizlik oldu,,, Attım kafadan yerse—

-Bizim memlekette dedim ne zaman bir adam sevgilisinden ayrılırsa,

eli kesilse acısını şarkı söyleyerek dile getirir, suratı yanarsa,

Araba kazasında ayağı kopan adam ’aaaayyy yandım anam “’’ diye ses çıkarır, bu acıyı

Bütün insanlara duyurmak ister, işte bu acıyı stüdyoda yansıtınca stereo olur.

Yani bu acıyı çevresinde hissettirmeye çalışır işte, Adam inandı ,sonra

--Desene bu SAKAT bi MÜZİK dedi,

senolmutlu@2005
orkunorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Seçenekler
Stil