![]() |
| | |||||||
Eğlence katogorisinde yer alan Komik Yazılar forumu içinde "Sinegin suratini Tokatlamak" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Bg*romanya taraflarinda da dukkanimiz var umuma acik yer'' bir sinekler var kardesim' illallah ettik Ahlaksiz bunlar' Herkesin gozu onunde duzusuyolar ' sanki Turkiyedeki radikal sineklere inat' catir catir is tutyolar'' ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sinegin suratini Tokatlamak ![]() Bg*romanya taraflarinda da dukkanimiz var umuma acik yer'' bir sinekler var kardesim' illallah ettik Ahlaksiz bunlar' Herkesin gozu onunde duzusuyolar ' sanki Turkiyedeki radikal sineklere inat' catir catir is tutyolar'' cocuklara kotu ornek oluyolar avrupa birliginin sinekleri mi boyle' birde insanlara cok fena siniyolar' kovaliyosun tekrar ustune geliyor' kufur ediyosun' COUNTER STRIKE oyunu oynu oynayanlara 1-2 tane de sinek her bir oyuncuya' ayrica bir tane sapsak (sinek vurma aleti) veriyoruz'' oyun nerdeyse 3 d olucak'' tamam biz bu sinekleri direk olduruyoruz'' dusundum de' sineklere ceza vermiyoruz' direk eziyoruz '' halbuki eger suratina 2-3 tokat atsak diyorum' kufur etsek' azini burnunu dagitsak SEN NEYE BANA KONUYON ULEN DEYYUS sinek desek' her bize konan sinege bunu asilasak''' o gider anasina babasina soyleer ' kardesine anlatir' abisine anlatir''' abi yaaa sinek dovuyolar valla billa ' azimi burnumu dagitti salagin teki uhhuuuuuuu (aglama) SAKIN GITME len 'insanlara yaklasma'' Acaba hayvanlara Operant sartlanma ogretilerek'' bir BONSAI cicegi gibi genetigine yazilsa insanlara yaklasmamak ogretilebilir mi.. Mevcut sistemde SINEGE tokat patlatmiyoruz ' EZIYORUZ' hayvan haklarina ters' hayvana bisey demiyoruz' alt tarafi olen bir sinekti ' ama bir tembihleme yok' hayvanlari insanlardan uzaklastirmak icin disipline etsek'' sinegin gozune yumruk caksak'' Osmanli tokadi ' sonra tembihlesek --acaba sinegin beynine insanlardan uzaklasmak ogretilebiolir mi' bilgisayarin flash bellegi gibi' bios a rom atmak gibi. ![]() ha bizim burdaki dusuzsen sinekleri' diyorum ki Sunnet etsek' Bizim belediyelerin toplu sunnetlerindeki gibi' yada hadim etsek 'Radikal sisteme soksak. Ahlaklari duzelir mi acaba gene bizimle ugrasirlar mi. ??? kurgu kendime aittir senolmutlu@aktifbir |
| | |
| | |