![]() |
| | |||||||
Eğlence katogorisinde yer alan Komik Yazılar forumu içinde "Sakarrrrr...." başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Ah benim dünya tatlısı "gözüne parfüm sıkan" sakar arkadaşım.... Efendim kendileri aslında bir "ağa"...Öyle diyorlarmış ben görmedim ağalığını... )) Sakarlığın bütün özellklerini taşıyor olmanın verdiği rahatlığı kullanan ender zeka sahibi ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 2 ![]() | Sakarrrrr.... Ah benim dünya tatlısı "gözüne parfüm sıkan" sakar arkadaşım.... Efendim kendileri aslında bir "ağa"...Öyle diyorlarmış ben görmedim ağalığını... ))Sakarlığın bütün özellklerini taşıyor olmanın verdiği rahatlığı kullanan ender zeka sahibi kişilerden birisidir kendisi... Ve bugün en son harikasını gerçekleştirdi... Gezmeye gidecek ya bizim "ağa", süslenip püslenip giyecek en cicilerini ve öylede yapmış hani ne olur ne olmaz yolda cemaatinden birini görür falan ayıp olmasın diye...En güzel kostümü , omu bumu diye diye epey bir zaman harcadıktan sonra nihayet aynadaki kendisine hayran olmuş... Yanlız bir şey eksik bu işte diyerek kafasını kaşımaya başlamış pek düşünceli..Zeki ya onuda bulmuş.. Parfüm... Ee güzel kokmalı insan demiş kendi kendine ve başlamış sıkmaya..Boyun,ense,koltuk altı, birde havaya sıkıp altına durmuş ( geçenlerde itiraf etmişti bu yöntemi tv de görmüş) durmuş... durmuş... Kendine bakmış o muhteşem görüntüsüne...Hayır ya hala eksik bir şey demiş ... ne ne diye düşünürken... Gözlerinin pek te parlak olmadığı kararına varmış..(eskiden limon sıkarlardı gözlerine parlak olsun diye) Evet demiş işte bu... gözlerim iyi bakmıyor ..iyi baklamalı parlak etkileyici... Ve o dünya paralar verdiği parfümü almış ve sıkmış o güzelim (parfümden sonra güzel değiller) gözlerine... Feryat figan yıkasa olmuyor kapatsa olmuyor...Çeyrek saat bilemediniz yarım saat etrafta deliler gibi dönen arkadaşım nihayet sakinleştiğinde tuttu bunu bana anlatma gafletinde bulundu... )))Hahahah benim sevgili geç gelen arkadaşım...kendisi "sakarlık" uzmanıdır...( sen hep gül) Evet sevgili misafirler üyeler varmı sizinde böyle sakarlık larınız....?? ( Gerçi bu bizim adamın yaptığı pek sakarlık değilde ben biraz yumuşatayım dedim) |
| | |
| | #3 (permalink) | |
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Sakarrrrr.... Alıntı:
),Yok ya bizim ağa harika öle yazık falan demeyin sayın martı .. Bakmayın onun sakarlıklarına o çok zeki.... ![]() | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
Kıskanmayın efendim o birtane,hem zeki hem harika... Bu arada esmer fıstık baya bi kilo alacak bu gidişle...Ağa ya, çok fena bakıyo bizim kıza ...Bozma sa bari güzelim kızın fiziğini... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Yeni Uye Üyelik tarihi: Jul 2008
Rep Gücü: 0 ![]() | Cevap: Sakarrrrr.... Efendim konu sakarlıktan açılmışken bende anlatayım bihaftasonu arkadaşlarla balığa çıktık. Şans ya üç saat içinde bir kova balık yakaladım. Yolu tuttuğum gibi doğru eve geldim Bi hevesle balıkları temizledikten sonra anneme: burda çok balık var biraz poşete koyda ablamlara getireyim dedim.Annem balıkları hazırladı. Evden tam çıkıyorum annem oğlum şu çöpüde atıver dedi. A ldım çöpüde çıktım dışarı Ablamlara vardığımda elimdeki balık poşetini lavaboya bıraktlım. O anda eyvahh diye bir feryat koptu. Meğer ben çöp diye balığı atıp çöpü eve getirmişim Sonra başladık hepbraber gülmeye... Bunu siz ister sakarlık değin ister unutkanlık Sen hep gül |
| | |
| | #7 (permalink) | |
))Hele benim güney martısı sizin çöplükte ne arıyo diyorum demek balıklara gelmiş... Ah dostum bir bakar ya insan yazık oldu o kadar balığa diyecem ama. Benim martı pek mutlu.. Karnını germiş bir yelkenlinin tepesinde keyifleniyodu...Nerdeyse üstüne birde sigara içecek... sen arada sırada çık şekerim balığa falan benim martı nasiplensin sayende.. Sen hep gül.... Rastgele.... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Yeni Uye Üyelik tarihi: Jul 2008
Rep Gücü: 0 ![]() | Cevap: Sakarrrrr.... Sahilde oturduğumdan bi martı benim evin çatısında yuva yaptı tepemden ayrılmıyo fıstıkla bize amanlık vermiyo yoksa o senin martımı güneyden gelmiş taa kuzeye oda benim gibi yolu şaşırmış herhalde Dön yuvana aşk senin neyine dedim ama dinlemiyo |
| | |
| | #9 (permalink) |
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Sakarrrrr.... Dinlese zaten bütün sıkıntılar bitecek.. benim deli martı ya o kadar dil döktüm ,o kadar yalvardım,hatta adam tututum taş atın şuna, (ama canını yakmayın) dedim ama..Dinlemiyo... ![]() Ama ben olsam bende dinlemem baksana senin sayende karnı tok yiye yiye senin fıstığa döndü benim martı... Sen yinede iyi bak ona dostum yazık ya... ben bir ara gelir tututuğum gibi kolundan getiririm onu merak etme...Ama sesi kesilmiş bu ara farkındamısın kafasına taş düştü galiba....yada çok yemekten hali yok çığlığa... sen hep gül.... |
| | |
| | |