AktifBir FORUM  

Geri git   AktifBir FORUM > GENEL & GÜNCEL > Eğlence > Komik Yazılar

Ne Mutlu Bekarim Diyene !!!

Eğlence katogorisinde yer alan Komik Yazılar forumu içinde "Ne Mutlu Bekarim Diyene !!!" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Millette bir telaş, bir başkaldırma: "Bu yaşa geldim hala gönlüme göre birini bulamadım! Allahım ben hiç evlenemeyecek miyim yoksa?.. Yalnızlık benim kaderim mi?" Bütün bu sızlanmaların nedeni ne biliyormusunuz, insanlara ..." şeklinde özetlenebilir.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-07-2007, 01:02 AM   #1 (permalink)
Hiper Aktif

dogangunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
o kadar uğraştım boşa gitti...

Rep Gücü: 11 dogangunes is a splendid one to beholddogangunes is a splendid one to beholddogangunes is a splendid one to beholddogangunes is a splendid one to beholddogangunes is a splendid one to beholddogangunes is a splendid one to beholddogangunes is a splendid one to behold
Ne Mutlu Bekarim Diyene !!!

Millette bir telaş, bir başkaldırma:
"Bu yaşa geldim hala gönlüme göre birini bulamadım!
Allahım ben hiç evlenemeyecek miyim yoksa?..
Yalnızlık benim kaderim mi?"
Bütün bu sızlanmaların nedeni ne biliyormusunuz, insanlara rahat batıyor kardeşim, rahat..
Bu mutsuz insanlara aslında mutlu olmaları için ne kadar çok
nedenleri olduğunu göstermezsem vicdan azabından uyuyamam.

İşte Yalnızlığın Dayanılmaz Hafifliği:

1) Sabah işe gitmeniz gerekiyor ve kendinizi hiç iyi
hissetmiyorsunuz. Ne mutlu size! İstediğiniz kadar surat asabilirsiniz. "Sabah sabah bu ne surat" diyen birisi yok yanınızda...
2) Akşam işten eve gelince kendinize güzel bir ekmek arası sandviç
hazırlayın. Oh! Ne güzel, yemek, bulaşık derdi de yok, dünkü bulaşıklar mı? Boşverin, sizden hesap soracak kimse yok ki...
3) Gece yatağınıza yattığınız zaman 300 kere yatakta dönün, yorganı
istediğiniz kadar çekin. Gün gelip yatağın kıyısında soğuktan titreyerek "ahh, ah, neydi o sıcacık yatağımda yayıla yayıla yattığım günler " diyeceğinizi unutmayın...
4) Tanıdığınız bütün bayanları, bayları (aranızda duygusal bir bağ
olması gerekmiyor) yemeğe davet edin, onlara şiirler okuyun, mektuplar yazın. Nasıl olsa ileride annenize giderken bile yazılı izin kağıdı almanız gerekecek!
5) Arkadaþlarınızla dışarıda eğlenmeye çıktığınız akşamlar masayı en
son siz terkedin. Saat 24:00' te ayrılmak zorunda kalan, gece boyunca cep telefonuyla eve hesap vermek zorunda
kalan arkadaþlarınızın size imrenerek bakmasının tadını çıkartın!
6) Resim yeteneğiniz mi var? Hiç durmayın resim yapın. Gitar çalın,
satranç oynayın. Çünkü ileride ev işlerinden bunlara ayıracak zamanınız olmayacak.
7) Ocakta mıyız? Bakın ne kadar şanslısınız! Maaşınızın yarısını
çocuğun eğitim giderlerine ayırmak zorunda değilsiniz. Şimdi içiniz sızlamadan olmayan çocuðunuzun eğitimi için ayırmanız gereken parayı gidin zevkle harcayın!
8) Takvime bağlı olmanıza da gerek yok. Nasıl olsa aybaşında maaşınızı elinize veriyorlar. Takvimler doðum günleri, evlilik yıldönümlerini unutmamak içindir. Sizin başınıza yumruk yemek gibi bir sorununuz olmadığına göre...
9) Sabaha kadar bilgisayarınızın başında oturun. Nasıl olsa yakında
"hemen bir mailcheck yapıp çıkacağım" diyeceğiniz günler gelecek.
10) Evli arkadaşlarınızdan uzak durun. Rahatınızı kıskandıkları için
sizi sabote etmeleri olasılığı vardır. "Tam sana göre" diyecekleri en az bir kız kardeş, iki baldız, dört teyze kızı ve beş komşuya sahiptirler!
dogangunes isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 21-07-2007, 01:43 AM   #2 (permalink)
Super Moderator

orkunorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 9 orkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to behold
Cevap: Ne Mutlu Bekarim Diyene !!!

eh kısmen , ama evlilik te güzel
orkunorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Seçenekler
Stil