![]() |
| | |||||||
Eğlence katogorisinde yer alan Komik Yazılar forumu içinde "Kadin-Erkek diyaloglari" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "K: Saatlerce opussem bile sıkılmıyorum. Aramızda kuvvetli bir elektrik var E: Ulan saatlerdir opusuyoruz daha ikinci safhaya bile gecemedim. K: Yanınmda kendini iyi hissediyor olmalı. Benimle uyumak istiyor. E: Nerden ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Kadin-Erkek diyaloglari K: Saatlerce opussem bile sıkılmıyorum. Aramızda kuvvetli bir elektrik var E: Ulan saatlerdir opusuyoruz daha ikinci safhaya bile gecemedim. K: Yanınmda kendini iyi hissediyor olmalı. Benimle uyumak istiyor. E: Nerden geldim buraya yahu. Oylece yatıyoruz. Eve gidip zıbarsam. K: Onu iki dakika gormek bile bana mutluluk veriyor E: simdi iki dakika icin disarı cık, giyin. iş mi ya bu? K: Onun icin uzuluyorum. Cok calişıp yoruluyor E: Yorgunum demek en iyi cozum. O zaman bana kıyamaz K: Ona her baktıgımda kalbim dısarı cıkacakmış gibi oluyor. E: Daha ne kadar baygın bakmaliyim. Yetmedi mi ya. Artik sevissek K: Ona sarilmak cok hosuma gidiyor. iyi hissediyorum. E: Sarilmaktan baska sey bilmez mi bu? Benim daha ne marifetlerim var K: Soz vermisti bugun benimle olacaktı. Basina bi sey mi geldi acaba? E: Ya bundan daha kurtulamadim, bi de git simdi obur kizla ugras K: Onunla ay ışiginda oturmak ne kadar romantik. E: Burasi yeterince sote mi acaba? Gelen giden olur mu ki? K: Butun hafta bugunu bekledim. Cok guzel bi gece olacak. E: Yemekler iyi midir acaba. Daha sevisecegiz. K: Aslinda duygularini belli etmiyor ama benden cok hoslanıyor. E: Bana baglanirsa vay halime. Hic ugrasamam valla. K: Beni guzel buldugunu soyledi. E: Acaba vucudu da gozleri kadar guzel midir? Ya degilse.. Yasli falan Iyyyk! K: Beni cok istiyor, ben de onu. Daha fazla gorusebilsek keske. E: Bir an once su isi sonuclandırsak ta ben de bir sonraki hedefime ilerlesem. K: Onu sımartmak cok hosuma gidiyor E: Haydaa. şaklaban olduk. iyi mi? K: Neden birdenbire benden uzaklasti. Cok sıkıntılı bir donemde herhalde. E: Artık anlamıstır umarım beni bir daha aramaz. K: Aslında onun farklı oldugunu zannetmistim. Gozumde fazla buyutmusum, en iyisi bos vermek. Erkekler hep boyle... E: Yaa bi hata yaptık galiba, ondan cok hoslanmısım. icimde tuhaf bir his var. Tekrar olur mu acaba?????? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |