![]() |
| | |||||||
Eğlence katogorisinde yer alan Komik Yazılar forumu içinde "Erkeklerin soylememesi gereken sarkilar" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "ALINTIDIR) Buraları yıkılıyo benden yıkılıyoHergün peşime bi bıyıklı takılıyo Ben sana yandım Zühtü…Hele hele yandım Zühtüü…Şimdi geldi sevişmenin zamanı da ZühtüBen sana yandım Zühtü… Yanıma korlar mı adam seni ? ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erkeklerin soylememesi gereken sarkilar ALINTIDIR) Buraları yıkılıyo benden yıkılıyoHergün peşime bi bıyıklı takılıyo Ben sana yandım Zühtü…Hele hele yandım Zühtüü…Şimdi geldi sevişmenin zamanı da ZühtüBen sana yandım Zühtü… Yanıma korlar mı adam seni ? Koparıp acıtmazlar mı tenimi. Aman Eşref canım Eşref Uykudan uyarttın beniKana boyattın beni… Doktor Civanım , doktor doktor civanım.Ah seni istiyor canım. Altın hızma mülayiiiim , seni haktan dileyiiim. Gün gördüm neler gördüm seni gördüm şadoldum Suya düştü gülümüz Ötmüyor bülbülümüz Bandıra bandıra ye beni , hiç doyamazsın tadıma… Sordum namın verdiler, Pala remzi dediler Pala bıyığı değil yüreğidir dedilerRemziiiiiiiiii!… Sarılmandan belli , kırcan mı belimi? çok canım acıdı , çeksene elini! Bayıra karşı yatır beniTırmala beni kaşı beni Sabahlara dayanaman Osman agaYalancısın inanamam Osman ağa yazi alintidir |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |