![]() |
| | |||||||
Eğlence katogorisinde yer alan Komik Yazılar forumu içinde "Düğünden Önce ve Sonra" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Dügünden önce Erkek:Elbette...Ben artik duramıyorum! Kadın:Gideyim mi? Erkek:Hayir!Aklindan bile gecirme... Kadın:Beni seviyor musun? Erkek:Elbette... Kadın:Beni hic aldattin mi? Erkek:Hayir!Böyle birsey nasil aklina gelebilir? Kadın:Beni hep sevecek misin? Erkek:Evet...Daima! Kadın:Beni dövecek ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Hiper Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Rep Gücü: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Düğünden Önce ve Sonra Dügünden önce Erkek:Elbette...Ben artik duramıyorum! Kadın:Gideyim mi? Erkek:Hayir!Aklindan bile gecirme... Kadın:Beni seviyor musun? Erkek:Elbette... Kadın:Beni hic aldattin mi? Erkek:Hayir!Böyle birsey nasil aklina gelebilir? Kadın:Beni hep sevecek misin? Erkek:Evet...Daima! Kadın:Beni dövecek misin? Erkek:Hicbir zaman! Kadın:Sana inanabilir miyim? Dügünden sonra Asagidan yukariya dogru okuyun ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |