AktifBir FORUM  

Geri git   AktifBir FORUM > GENEL & GÜNCEL > Eğlence > Komik Yazılar

Azeri Doktora muayene olursanız...

Eğlence katogorisinde yer alan Komik Yazılar forumu içinde "Azeri Doktora muayene olursanız..." başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Tık, tık, tık... - Gelesen. - Selamlar doktor bey. - Salam. Sabahın heyır. ( Selam, iyi sabahlar). - Sabahları salam yasak mı diyosunuz? Biz nerden bulalım salamı doktor bey? Neyse ..." şeklinde özetlenebilir.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-08-2007, 11:19 PM   #1 (permalink)
Hiper Aktif

dogangunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
o kadar uğraştım boşa gitti...

Rep Gücü: 11 dogangunes is a splendid one to beholddogangunes is a splendid one to beholddogangunes is a splendid one to beholddogangunes is a splendid one to beholddogangunes is a splendid one to beholddogangunes is a splendid one to beholddogangunes is a splendid one to behold
Azeri Doktora muayene olursanız...

Tık, tık, tık...

- Gelesen.

- Selamlar doktor bey.

- Salam. Sabahın heyır. ( Selam, iyi sabahlar).

- Sabahları salam yasak mı diyosunuz? Biz nerden bulalım salamı doktor
bey? Neyse zaten hasta olan kızım. Bir muayene ederseniz.

- Gızım sen yahşi birine ohşayırsan. ( Kızım sen iyi birine benziyorsun).

- Neee! Benim kız kimi okşuyormuş?

- Valla kimseyi okşamıyorum baba!

- Sus kız, doktor yalan mı söylüyor? Ellerinde pişik var, ordan anladı herhalde
hııı?

-Pişik ele degel kucaga yaraşır. ( Kedi ellenmemeli, kucağa alınmalı).

- Doktor sen ne diyosun ya.

- Siz haradan gelisiz? ( Siz nereden geliyorsunuz?)

- At mıyız biz, haradan gelelim? Bak böyle konuşmaya devam edersen fena
olucak doktooor.

- Kızım soyunasın, sırtına gulag asmag isterem. ( Soyun kızım, sırtını
dinlemek istiyorum).

- Babaaa ya, bu adam sırtıma kimin kulağını asıcak yaa. Ben sırtımda kulak
falan istemem, büüeeee.

- Kızımı ağlattın.

- Men indi dayandıraram. Maragım kabardı neçe ağlarsan? (Ben şimdi
durdururum. Merak ettim, niye ağlıyorsun?).

- Bak hala ne diyo baba yaaa.

- Ağlamasan balam. Baban yaşlıdır, dözebilamaz. (Ağlama çocuğum, baban
yaşlıdır, dayanamaz).

- Lan artis doktor, ( ÇITOOOOOOONNNNNK)

- Özümü itirdim. Daglara kar düşende, bülbüle gam düşende, ruhum bedenden
oynar gözüme yumuruk gelende...

alıntı
dogangunes isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 12-08-2007, 11:54 PM   #2 (permalink)
Super Moderator

orkunorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 9 orkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to behold
Cevap: Azeri Doktora muayene olursanız...

bu espri' aslinda Kendi acizligimizi dile getirmekte' disaridan Doktor ithal etmek gundeme geldiginde yazilmistir' Turkiye Doktor mu yetistiremiyor da disaridan ithal ediyoruz' daha once Denizcilik sektorunde' Bunu yaptilar Ruslari 'romenleri'sirplari'hintlileri'pakistanlilari'Yugo slavlari'Ukraynalilari'Bulgarlari kendi Turk gemilerimizde gorduk'' adam mi yoktu kime hizmet etti bu zihniyet.

bir zaman Parayla 2000 -3000 dolara diploma satanlara ne demeli' Kazanilmis Haklar diye ciddi bir kanun Turkiyede gecerli olabilir mi' zaman zaman ciddi olup belli zamanlarda ciddiyeti kaybettik' az kaldi IMO ' ITU kuruluslari Turkiyeyi hileli diploma dagitiyor diye cezalayacakti

Mesela cok buyuk bir egitimle 1000 lerce ksiler arasindan secilin 4 sene okul okuyun;
10 sene sonra sizin diplomanizin satildigini duysaniz' adam geldi ve sizin yeriniz aldi ' hemde gule oynaya ' bakiyorsunuz kapasite yok' adam gercekten hile ile almis' sizin gitmenizi bekliyor
isveren de razi adam ucuz calsiyor' aptal mi daha fazla versin'

kazanilmis haklar kaybedilebilir' o kadar guvenmeyin kendinize' hayatta hersey olabilir' bir saatte issiz-gucsuz kalabilirsiniz ; hayat piyango gibi' Diploma dagitan adamin imza yetkisi yanilamaz mi o da insan'' disardan adam da ithal edilir ' zaten yok mu Istanbul Kacak azeri kayniyor' sigorta odenmiyor' bircok imalaathanede azeriler 'nahcivanlilar calisiyor''
bu zaten var olan bisey yasallastirilmaya calsiliyor

hepsi bu
orkunorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!

Seçenekler
Stil