![]() |
| | |||||||
Eğlence katogorisinde yer alan Komik Yazılar forumu içinde "0,5 Ucu Olan Var Mı?...." başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "-0,5 ucu olan var mıı? + al canım - 0,5 kalemi olan var mıı + eeeee - 05 ucu olan var mı? + (derin bi sessizlik) -05 ucu olup da ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Pasif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: NapCéN qı YaNıMaMı GéLCéN :)
Rep Gücü: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 0,5 Ucu Olan Var Mı?.... -0,5 ucu olan var mıı? + al canım - 0,5 kalemi olan var mıı + eeeee - 05 ucu olan var mı? + (derin bi sessizlik) -05 ucu olup da vermeyenin ...? + bende var. birdiğeri -valla duymamıştım ilkinde.. diğerleri biz de -0,5 tombo ucu olan varmııııııı +ohaaaaaa - 0,5 tombo 2B ucu olan var mı? + budaklı meşe odunu var yer misin? - !?!?!?!?!?! -0.5 ucun var mı? +yok -kopya veririm bulursan +arkadaşlar çok acil 0.5 uç gerekiyor ucu olanlar beni bulsun + 0,5 ucun var mı? - Hayır maalesef, 0,7 kullanıyorum ben. (ertesi gun) + 0,7 ucun var mi? - Yok yaaa, 0,5 var olur mu?
__________________ ←♥-♥-♥EsMeR PreNsEs♥-♥-♥→ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |