![]() |
| | |||||||
Eğlence katogorisinde yer alan Komik Resimler forumu içinde "ingiliz-gido +16" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "kopyalama yapistir yok sadece bu forumda' kendi cektigim fotoyu paylasiyorum ------- Turkiyede tesettur calismalari gelisme kaydededursun' komsu romanya ve bulgaristanda memleketin disinda bir Turkiye olusmus durumda bircok kasabada %60-80 turkce ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ingiliz-gido +16 kopyalama yapistir yok sadece bu forumda' kendi cektigim fotoyu paylasiyorum ------- Turkiyede tesettur calismalari gelisme kaydededursun' komsu romanya ve bulgaristanda memleketin disinda bir Turkiye olusmus durumda bircok kasabada %60-80 turkce resmii dil Turk is adamlari' yerli sermaye cok basarili' piyasalar cosuyor' reklamlar da nasibini almis durumda'' evet Burda harket var''' hemde Turk hareketi ' ![]() yakindan bakmayin' kazin tuylerini gorursunuz haaa ' kiz ciplak (bilerek yakin cekmedim gorunuyo biseyler )kimsenin umurunda degil' farkindamisiniz'' ha turk markasi nerden mi anlasiliyor' efendim bakiniz INGILIZ yazmis turkce' UK english yazmamis ' hem ingiliz diyor adam Turkce anlayin yaaa artik espri burda adam kendini ele vermis aklini sevsinler ingilizmis ![]() |
| | |
| | |