![]() |
| | |||||||
Eğlence katogorisinde yer alan Komik Resimler forumu içinde "çin toplu konutları...." başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: çin toplu konutları.... evet bu kotu degil ' bize gore hayvan yasayamaz ' shanghai' pekin(bejing) hatta hong kong ta bbile boyle yapilar vardir' hep modern binalar mi olacakti. siz hic suzuki minibuse 24 kisi bindiniz mi '' aliyor efendiim ' 24 kisi aliyor bizde' man magirus minibuste 14-16 kisi zor sigiyor' ben ayni sitemle 50-60 kisi sigdirirm ' petrol fiyati ucuz orasi turkiye degil 10-20 km icin odediginiz para sadece 30-50 krus '' yalniz uzun burunlu oldugumuz icin cok dikkat cekiyoruz ' kucuk cocuklar garip garip bakiyor ' burunlariyla oynuyolar acaba benim de buyuk olsaydi gibi nasil olurdu gibi kendini olcuyolar cocuklar kimisi tavuguyla beraber seyahat ediyor' adam spkasini neden cikarmiyor diye merak ediyorsunuz bu sicakta' megerse pazarda kertenkele saticak sapkasinin altinda kertenkeleri baglamis iple ondan cikarmiyormus' minibusten inerken cikarinca anliyorsunuz bunu '' bazilari yarasa toplamis pazarda satacak mesela ilk defa bir yarasayi o minibuste goruyorsunuz bu kadar yakindan'' yarasanin surati bir kopegi andiriyor ' enteresan manzaralar ben gordum hemde defalarcaa ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |