![]() |
| | |||||||
Eğlence katogorisinde yer alan Komik Resimler forumu içinde "Bakmadan geçmeyin" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Kadın Volkswagen severse. Şaşırtan duvar yazıları Centilmen sürücü İşte bu yüzden kel kalmış Buz gibi bir biraya ne dersiniz? Fena yakalandılar! Bira sever misiniz? Tatil Ne yeri, ne zamanı Sazan ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Samsun Yaş: 33
Rep Gücü: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bakmadan geçmeyin Kadın Volkswagen severse. ![]() Şaşırtan duvar yazıları ![]() Centilmen sürücü ![]() İşte bu yüzden kel kalmış ![]() Buz gibi bir biraya ne dersiniz? ![]() Fena yakalandılar! ![]() Bira sever misiniz? ![]() Tatil ![]() Ne yeri, ne zamanı ![]() Sazan ![]() Bir atış da siz yapın! ![]() Yurdum insanı ![]() Bu çocuğun talihi çok açık olacak ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Pasif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bakmadan geçmeyin Görsel anlatım ve duyuylan doyum bence daha yüksek ve hızlı oluyor, şu resimleri anlatmaya kalksak, sayfalarca yazmamaız gerekirdi ve anlattığımızı nasıl anlarlardı onuda ölçmek mümkün olmazdı. Emeğinize sağlık. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Yeni Uye Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: İstanbul
Rep Gücü: 0 ![]() | Cevap: Bakmadan geçmeyin Baya komik resimlermiş Teşekkürler..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR, GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |