![]() |
|
| | |||||||
Saygıdeğer aktifbir üyeleri bu bölümde üyelerimzin bizimle paylaşmak istediği anıları anlatacağız. Umarım eğlenceli bir forum olur.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler |
| | #1 |
| Yeni Uye Üyelik tarihi: Jul 2008
Rep Gücü: 0 ![]() | üyelerimizin anıları Saygıdeğer aktifbir üyeleri bu bölümde üyelerimzin bizimle paylaşmak istediği anıları anlatacağız. Umarım eğlenceli bir forum olur. |
| | |
| | #2 |
| Yeni Uye Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: adana-ankara
Rep Gücü: 3 ![]() | Cevap: üyelerimizin anıları Sevgili martı; Çok güzel bir konu gerçekten.. Şimdi martılar malum yaşadıkları yerden dolayı bir çok anı depolarlar ... ben derim ki "sen ey hırçın dalgaların arsız martısı, anlat bakalım ,zorla hafızanı ve başla çığlıklara bizde okuyalım ve katılalım sana" ne dersin?? |
| | |
| | #3 |
Rep Gücü: 0 ![]() | Cevap: üyelerimizin anıları Bir balık mevsimiydi. Akşamdan palamut avına çıktık sabaha kadar balıkta kalacağız. Başladık tekneyle gezmeye baya bi yok katettik tabi bu arada balıkta alıyoruz derken geceyarısı telsizden fırtına geliyor diye sesler gelmeye başladı. Hava bi koptu acayip bir fırtına vardı hemen bi koy bulup yerleştik. Güneş doğarken koydan ayrılacağız vakit reisin oğlu ben karadan geleceğim dedi. Reisin oğluyla beraber yalıda atladık denize kumsala çıkp ağaçlık alandan geçince karşımıza sarıkum köyü çıktı Köyde birisi hayvanları salıyodu bizi görünce hayırdır diye sordu bizde anlattık kahvaltı yartıktan sonra bizi traktörle anayola bıraktı minübüse binip şehre geldik ne görelim evlerin çatıları uçmuş, limanda bazı tekneler batmış tabi annem merak etmesin diye koşa koşa eve döndüm kadıncağız sabaha kadar uyumamış meraktan |
| | |
| | #4 | |
Rep Gücü: 3 ![]() | Cevap: üyelerimizin anıları Alıntı:
))Balıklara ne oldu "martılar yedi" deme sakın... )Dört ayak yani ...ucuz kurtulmuşsun valla... | |
| | |
| | #5 |
Rep Gücü: 0 ![]() | Cevap: üyelerimizin anıları Bir kış günüydü. Köy hizmetleri müdürlüğünde çalışan çok sevdiğim müdürümle oturp çay içiyordukki o sırada yaşlı bi akrabası geldi Bir çuval un almış köye gidecek müdürüm bana köye bırakırmısın dedi ne demek deyip çıktık yola gittiğimiz yer ayancık ilçesinin çukur köyü bayağı bi tepede yollar buzlu yavaş yavaş gittik köye yaklaşık 1,5 saat sürdü evde çay içip yolcu yoluna gider deyip çıktım yola ama ben ilk defa gittiğim için vede yolların karışık olmasından dolayı yanlış yola girdim gidiyorum gidiyorum yol yanlış geride dönemiyorum yol dar ve buzlu elbet biryere giderim diyorum malum köy yolları dönsende o buzdan gitmeyi gözüm yemiyo Odar ve buzlu yolları geçtikten sonra bi okul gördüm yanında misafirhanesi vardı durdum inip kapıyı çaldım içeriden biri buyrun dedi nerdeyim diye sorduğumda eski ayancık yolunda olduğumu öğrendim yine çıktım yola gide gide bi köyün kahvesine vardım içeri girdiğimde çay söylediler nerden diye sorunca bende anlattım yaklaşık yarım saat sonra sinop göründü ve ben huzurla evime vardım yaklaşık 4saat sürdü dönüşüm Hala ben hatırladıkça o yollarda bi kazayapmadım diye dua ediyorum heygidi doğan arabam ve ben ne anılarımz vardı |
| | |
| | #6 | |
Şimdi ben bu yaşanana ne diyeyim...Yarım saatlik yolu dört saatte giden martı.... Aklın nerdeydi diyecem olmayacak... )Bir gün başına bir iş gelecek diye korkuyorum bu yollarda... Sen hep gül canım ama benide güldürdüğünü unutma ve sakın yollarda kaybolma... )) | |
| | |
| | #7 |
Rep Gücü: 0 ![]() | Cevap: üyelerimizin anıları Bişey diyemem bi gün kaybolupta sana adres sormaya gelirsem hiç şaşırma sonra kuzeyden yola çıkıp güneyde soluğu alırım martı bu yaparmı yapar |
| | |
| | #8 | |
Bence sen bir yolunu kaybette gel bakalım güneye...Ne anılar biriktirirsin... Gel martı gel gelirken benim martıyıda getir....yeter çok gezdi.... | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| |
| Aktifbir.com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! |