![]() |
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisinde yer alan Atatürk forumu içinde "Ataturkun Inkilaplari okullarda deslerden kaldirildi" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Ataturkun inkilaplari; herhalde ihtiyac duyulmuyor; hatta uygulanmakta zorlaniliyor diye belkide okullardan ders olarak kaldiriliyor. sebebini millet vekilleri bilir. bir bildikleri vardir herhalde ,,..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ataturkun Inkilaplari okullarda deslerden kaldirildi Ataturkun inkilaplari; herhalde ihtiyac duyulmuyor; hatta uygulanmakta zorlaniliyor diye belkide okullardan ders olarak kaldiriliyor. sebebini millet vekilleri bilir. bir bildikleri vardir herhalde ,, Konu orkunorkun tarafından (30-08-2007 Saat 11:21 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ataturkun Inkilaplari okullarda deslerden kaldirildi mynet haber' de onceki gun gecmisti' ''iktidar parti millet vekilleri kanun hakkinda bir taslak olusturduklari yaziyordu kanun hk taslak hazirladiklari cumhurbaskanina sunulacakti' cumhurbaskani da Abdullah Gul secilecegi kesindi. boyle birtakim yazilar gecti; aynen yazdigim gibi yaziyordu'' ya kaldirilacagi yada en kotu ihtimalle secmeli ders haline getrilecegi '' """ataturk inkilaplari ders kitaplarinda olmaktan cikariliyor diye yazmisti ""yorum degil yazi bu sekildeydi' o kadar sacma sapan haber okudunuz buna takildiginiza sasmadim dogrusu bircok gazetede var' bu konuda ' eksik yazilarimi yakalamak icin hala takip ediyorsunuz helal olsun '' noktali virgullerimde hata var'' romence klavye romence windows kullaniyoruminkilap kelimesinin de --- kelp anlamnindan turedigini kopek manasina geldigini de biliyorum' ancak burada bulabildigim klavye budur' burdan olmazssa oteki taraftan elestireceksiniz ''' (yazma biciminden) ozellikle benimle ozel olarak ilgileniyorsunuz' niyetiniz nedir ? . . . Konu orkunorkun tarafından (31-08-2007 Saat 10:04 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Pasif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ataturkun Inkilaplari okullarda deslerden kaldirildi Sanırım siz ANAYASAnın bazı maddelerinin değiştirilme çalışmaları ile karıştırıyorsunuz. İlmi çalışmalara inanmazmısınız? değişime ve yeniliğe açık değilmisiniz yoksa? Halbuki özellikle yaşam ve eşitlik konularında hiçte öyle görünmüyorsunuz? İyi forumlar. |
| | |
| | #5 (permalink) |
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ataturkun Inkilaplari okullarda deslerden kaldirildi elestirmekten zevk aliyorsunuz ' ozellikle benimle '' maksadiniz nedir ? ozel bir ilgi mi ? daha yapici olabilirsiniz 'tamamlayici olabilirsiniz' eksik bulucu dusunceniz agir basiyor''' Konu orkunorkun tarafından (01-09-2007 Saat 01:28 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Pasif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Rep Gücü: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ataturkun Inkilaplari okullarda deslerden kaldirildi Ne demek benimle maksadınız nedir sorusu, az evvel güzel bir konunuza teşekkür yazdım onu görmeyip bu cevabı beğenmemek te ne demek oluyor? forumda herkes her şeye alkışmı tutacak, size daha önce de yazdım, merak ediyorsan bu forumda benim eklediğim konular var oku ve varsa cevabın yaz. Kesmedi mi, aynı isimle Süpermeydan da yazıyorum bak onlarada yaz. ben senin gibi alınganlık göstermem, Veya araştır da yaz. İyi forumlar. |
| | |
| | #7 (permalink) |
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ataturkun Inkilaplari okullarda deslerden kaldirildi herkes farklidir' ben sizin gibi degilim' sizin gibi dusunmeme hakkina sahibim' iyi forumlar |
| | |
| | |