![]() |
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisinde yer alan Atatürk forumu içinde "Atamızın En Beğendiğiniz Sözünü Yazınız" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün en çok beğendiğiniz herhangi bir sözünü bu başlıkta bizlerle paylaşın..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Hiper Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Rep Gücü: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Atamızın En Beğendiğiniz Sözünü Yazınız Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir. "Ulusal egemenliğimizin bir zerresini dahi vermeye yeltenenlerin kafalarını koparacağınızdan eminim." (1923, Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri c.2, s. 71-72) "Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir. Ben yapabilmek için mutlaka bağımsız bir milletin evladı kalmalıyım. O halde ya istiklal ya ölüm!" ''Ne Mutlu Türk'üm Diyene'' ''Geldikleri gibi giderler.'' Mustafa Kemal ATATÜRK |
| | |
| | |