![]() |
|
| | |||||||
İnternet üzerinden oynanan harika bir tavla oyunu. Ayrıca program Türkçe Üretici Netgammon Version : 8 Boyut : 3.4 Mb Lisan : Türkçe Lisans : Freeware Platform : Windows (Tümü) downloads
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler |
| | #1 |
| AKTİFBİR MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 8 ![]() ![]() ![]() ![]() | Netgammon Tavla Türkçe İnternet üzerinden oynanan harika bir tavla oyunu. Ayrıca program Türkçe Üretici Netgammon Version : 8 Boyut : 3.4 Mb Lisan : Türkçe Lisans : Freeware Platform : Windows (Tümü) downloads |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Tıkla beni, tavla beni | AktifBir | ilginç haberler | 0 | 15-03-2008 11:46 AM |
| Türkçe-Yunanca / Yunanca-Türkçe sözlük | EFE | Ev-Eğitim Programları | 0 | 26-12-2007 08:53 PM |
| iMesh (Türkçe) | EFE | Internet | 0 | 26-12-2007 08:13 PM |
| DuPortal (Türkçe) | Gazi | Web Programcılıgı | 0 | 25-12-2007 05:18 PM |
| NetGammon Türkçe 8 | AktifBir | Oyun | 0 | 12-10-2007 12:32 AM |
| Aktifbir.com kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler! |