![]() |
| | |||||||
Program Arsivi katogorisinde yer alan Masaüstü forumu içinde "Vista Eyes" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Vista Eyes, fare işaretçinizi takip eden enteresan grafiksel bir yazılımdır. Ekranınıza yerleşen 2 çift göz farenizin her hareketini izliyor. Dilerseniz gözleri ekranın istediğiniz yerine taşıyabiliyorsunuz. Programın Vista ve Classic olmak ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Vista Eyes Vista Eyes, fare işaretçinizi takip eden enteresan grafiksel bir yazılımdır. Ekranınıza yerleşen 2 çift göz farenizin her hareketini izliyor. Dilerseniz gözleri ekranın istediğiniz yerine taşıyabiliyorsunuz. Programın Vista ve Classic olmak üzere iki adet arayüzü vardır. Gözlerden herhangi birine sağ tıkladığınızda karşınıza bir menü çıkıyor. Buradan programın herzaman diğer pencerelerin üzerinde olmasını sağlayan, "On Top" ve bilgisayarınız açıldığında otomatik olarak başlamasını sağlayan "Run at Startup" seçeneklerini isteğinize göre değiştirebilirsiniz. Eğer programı kapatmak isterseniz, yine sağ tıklayarak, "Close Vista Eyes" seçeneğini tıklayınız. Program ilk başta çok eğlenceli görünsede bir süre sonra sürekli takip eden iki göz sinir bozucu hale geliyor Windows Vista'nın eşsiz görsel arabirimi, görsel program yapımcılarının, yaptıkları programlara dikkat çekmek amacıyla program isminde mutlaka "Vista" kelimesimesini kullanmasına yol açıyor. Program Windows Vista'da bulunan bir özellik değildir. Program Vista Eyes Sürüm : 2.0 Boyut : 1.62 Mb Kullanim Izni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce Işletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista Download - Indir |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |