![]() |
| | |||||||
Program Arsivi katogorisinde yer alan Masaüstü forumu içinde "Değişken Arkaplan" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Üretici açıklaması: Program masaüstünüzün her işletim sistemi başladığında, her gün sonunda, sizin belirlediğiniz süre içerisinde seçtiğiniz klasördeki resimlerle değişmesini sağlıyor. Sistem çubuğunda çalışması kullanıcıyı rahatsız etmeden kendi halinde çalışmasını sağlıyor. ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Değişken Arkaplan Üretici açıklaması: Program masaüstünüzün her işletim sistemi başladığında, her gün sonunda, sizin belirlediğiniz süre içerisinde seçtiğiniz klasördeki resimlerle değişmesini sağlıyor. Sistem çubuğunda çalışması kullanıcıyı rahatsız etmeden kendi halinde çalışmasını sağlıyor. Program *.bmp, *.jpg, *.gif, *.png, *.tiff, *.wmf resim formatlarını desteklemektedir. .Net Framework 2.0 ve üstü platformlarda çalışmaktadır. Program Değişken Arkaplan Sürüm : 1.0 Boyut : 1.02 Mb Kullanim Izni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe Işletim Sistemi : Windows (Tümü) Download - Indir |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |