![]() |
| | |||||||
Program Arsivi katogorisinde yer alan İş-Sektörel forumu içinde "Zil Sistemi" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Üreticiden: Zil sistemi ile kurumunuzdaki zil ayarlamalarını yapmak çok kolay ve esnektir. İstenilen vakitte iİtenilen melodiyi kolayca çaldırabilirsiniz. Programın ek zil paketlerini de kullanarak istediğiniz melodiyi kullanabilirsiniz. Özellikleri: Haftalık zil ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Zil Sistemi Üreticiden: Zil sistemi ile kurumunuzdaki zil ayarlamalarını yapmak çok kolay ve esnektir. İstenilen vakitte iİtenilen melodiyi kolayca çaldırabilirsiniz. Programın ek zil paketlerini de kullanarak istediğiniz melodiyi kullanabilirsiniz. Özellikleri: Haftalık zil saatleri ayarlanabilir. Özel tarihlere haftalık düzenden ayrı zil ayarlanabilir. Her zil için ayrı ayrı müzikler kullanılabilir. Böylece öğrenci-öğretmen zilleri ayrımı yapılabilir. Her güne toplu olarak aynı zamana zil kaydı yapılabilir. Bilgisayarın açılışına konularak otomatik olarak çalışması sağlanabilir. Zilin maksimum çalma süresi ayarlanabilir. Melodi Paketleri: Ana Melodi Paketi Melodi Paketi 1 Melodi Paketi 2 Melodi Paketi 3 Sürüm : 1.3 Boyut : 553 Kb Kullanim Izni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe Işletim Sistemi : Windows (Tümü) Download - Indir |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |