![]() |
| | |||||||
Program Arsivi katogorisinde yer alan İş-Sektörel forumu içinde "Vergi İndirimi Bordro Programı" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Program ücretlilerin 2006 yılına ilişkin olup 2007 yılında ödenecek vergi indirimi ile ilgili bordroyu pratik biçimde hazırlayan bir programdır. Programdan alınacak bordro sayfaları A4 kağıdına yatay biçimde çıktı alınacak şekilde ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Rep Gücü: 3 ![]() ![]() | Vergi İndirimi Bordro Programı Program ücretlilerin 2006 yılına ilişkin olup 2007 yılında ödenecek vergi indirimi ile ilgili bordroyu pratik biçimde hazırlayan bir programdır. Programdan alınacak bordro sayfaları A4 kağıdına yatay biçimde çıktı alınacak şekilde düzenlenmiştir. Ayrıca işverenlerin çalıştırdığı işçi sayılarına ( 10-20-40-60-100 kişilik ) göre değişik seçenekler programın içinde bulunmaktadır. Programda sadece yeşil alanlara bilgi girilecektir. Bilgi girişleri bittikten sonra bordronun çıktısı "Yazdırılacak" sayfasından siyah-beyaz alınacaktır. Bu program tamamen 255 Seri Nolu Gelir Vergisi Genel Tebliği'ndeki düzenlemelere uygun olarak Excel biçiminde tasarlanmıştır. Program sıkıştırılmış olduğundan WinZip veya WinRAR ile açtıktan sonra kulanabilirsiniz. Programı innDirdikten sonra mutlaka virüs taramasından geçiriniz. Program Vergi İndirimi Bordro Programı Sürüm : vib2006 Boyut : 53 Kb Kullanim Izni : Ücretsiz (Freeware) Dil : Türkçe Işletim Sistemi : Windows (Tümü) Download - Indir |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |