![]() |
| | |||||||
Program Arsivi katogorisinde yer alan İş-Sektörel forumu içinde "Reeskont Faiz Oranları Hesaplama v1.0" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "Çeşitli ticari işletmelerde kullanılmak üzere hazırlanmış bu uygulama ile reeskont işlemlerinizde, faiz oranına, faiz aralığına ve gününe bağlı olarak faiz oranlarınızı hesaplayabilirsiniz. Kurulum gerektirmez, tamamen Türkçedir ve sade arayüzü sayesinde ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Samsun Yaş: 33
Rep Gücü: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Reeskont Faiz Oranları Hesaplama v1.0 Çeşitli ticari işletmelerde kullanılmak üzere hazırlanmış bu uygulama ile reeskont işlemlerinizde, faiz oranına, faiz aralığına ve gününe bağlı olarak faiz oranlarınızı hesaplayabilirsiniz. Kurulum gerektirmez, tamamen Türkçedir ve sade arayüzü sayesinde kullanımı oldukça kolaydır. NOT: Programın bilgisayarınızda uyumlu çalışabilmesi için .Net Framework 2.0 veya üstü sürümlerine ihtiyaç duyulmaktadır. downloads |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |