![]() |
| | |||||||
GENEL & GÜNCEL katogorisinde yer alan Sağlık forumu içinde "Kalp krizinde ilk yardim" başlıklı konu görüntüleniyor. Konunun içeriği "KALP KRİZİ GEÇİREN HASTAYA İLK YARDIM Bayılma veya gögüste şiddetli ağrı ile başgösterir , Hastanın fazla enerji kaybetmesi önlenmeye çalışılmalıdır. Soluma güçlüğü varsa rahat solumasına imkan vermek için elbisesi yırtılmalı ..." şeklinde özetlenebilir.
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: istanbul, shumen, constatnza, odessa Yaş: 40
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kalp krizinde ilk yardim KALP KRİZİ GEÇİREN HASTAYA İLK YARDIM Bayılma veya gögüste şiddetli ağrı ile başgösterir , Hastanın fazla enerji kaybetmesi önlenmeye çalışılmalıdır. Soluma güçlüğü varsa rahat solumasına imkan vermek için elbisesi yırtılmalı Göğüs kafesi rahatlatılmalıdır. Sessizlik sağlanmalı sıcak tutulmalı Güven ve cesaret verici sözler söylenmeli-daha önce doktor tarafından verilen İlaç varsa verilmelidir—Eğer hastaneden çok uzakta olunursa geçici bir müddet İlk ilaç olarak her gün bir miktar aspirin –verilebilir—kalp ve damar sorunu olanlar Genelde coraspin—aspirinin biraz kuvvetlisini kullanırlar,, kanı gemide daha once basimiza geldi, fakat kurtaramadik' cunku agir duzeyde sok gecirmisti' yukarida anlatiloan en basit mudahele teknigidir |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |