Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-10-2007, 02:01 PM   #2 (permalink)
orkunorkun
Super Moderator

orkunorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 9 orkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to behold
Cevap: Bilim ve inanç çelişirse ne yapmalı?

bilimle dinin cakismasi vardir' ve olacaktir. Arastirmaci insanlar coktur herkes bir arayis icinde' bakin internette biri boyle bir cakisma farketmis''

yazi alintidir''

Arkadaşlar benim kafamı çok kurcalayan bir konu bu? Bildiğim kadarıyla bilinen en eski kavim Sümerler..Şöyle bir sorun var modern bilime göre Homo sapiens, yani modern insan, tubitakın söylediğine göre (http://www.biltek.tubitak.gov.tr/mer...eriniz/index.p hp?kategori_id=9&soru_id=115) 45000 yıldır yeryüzünde...O halde biz neden sümerler öncesine ait hiçbirşey bilmiyoruz...

Yine kişisel olarak yaptığım araştırmalara göre İslamda peygamberlerin sırasına ve yaklaşık aralarındaki yıllara bakarsak Hz Adem günümüzden yaklaşık 10000 yıl önce yaşamış olmalı( Bu tamamen benim kişisel tahminim yanlış biliyorsam düzeltin lütfen).. Eğer dediğim doğruysa modern bilimin verileri ile din çakışmış oluyor değil mi? Bu konularda bilgi sahibi olanlar lütfen aydınlatır mı beni?
orkunorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla