Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-08-2007, 12:08 PM   #2 (permalink)
orkunorkun
Super Moderator

orkunorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 9 orkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to beholdorkunorkun is a splendid one to behold
Cevap: çin toplu konutları....

evet bu kotu degil ' bize gore hayvan yasayamaz ' shanghai' pekin(bejing) hatta hong kong ta bbile boyle yapilar vardir' hep modern binalar mi olacakti.

siz hic suzuki minibuse 24 kisi bindiniz mi '' aliyor efendiim ' 24 kisi aliyor bizde' man magirus minibuste 14-16 kisi zor sigiyor' ben ayni sitemle 50-60 kisi sigdirirm ' petrol fiyati ucuz orasi turkiye degil 10-20 km icin odediginiz para sadece 30-50 krus ''
yalniz uzun burunlu oldugumuz icin cok dikkat cekiyoruz ' kucuk cocuklar garip garip bakiyor ' burunlariyla oynuyolar acaba benim de buyuk olsaydi gibi nasil olurdu gibi kendini olcuyolar cocuklar
kimisi tavuguyla beraber seyahat ediyor' adam spkasini neden cikarmiyor diye
merak ediyorsunuz bu sicakta' megerse pazarda kertenkele saticak sapkasinin altinda kertenkeleri baglamis iple ondan cikarmiyormus' minibusten inerken cikarinca anliyorsunuz bunu '' bazilari yarasa toplamis pazarda satacak mesela ilk defa bir yarasayi o minibuste goruyorsunuz bu kadar yakindan'' yarasanin surati bir kopegi andiriyor '
enteresan manzaralar ben gordum hemde defalarcaa
orkunorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla