| Cevap: Esinizin ailesi ile aynı evde otururmusunuz? İlla ben muhalefet olmam için el birliği ile nalıncı keseri gibi özellikle hatun arkadaşlar (özellikle bayan demedim) kendi aileleri ile bir arada yaşamaktan bıkmışta, özgürlük eş ile müstakil evlerde ve mutluluk ona bağlı zihniyetinin temel değerlerden uzak olduğunu anlamaları, ya ihtiyaç (doğum, hastalık, maddi ihtiyaç) veya bayram, tatil vs. gibi muhtaçlıklarda aklınıza gelmesini arzu ettiklerinizle ilgili laf küfesini dağda bırakmayın, sizin çocuklarınızında sizi dağa götürmesi için lazım o küfe?... bilmem hatırlatabildim mi hikayeyi, hatırlamayana sonraki sohbet de anlatırım.
Gelelim eleştiri sonunda kendi görüşüme;
Ev ev üstünde olmaz? doğru insanca yaşam alanı bir aileye mi yoksa bütün aileyemi yeter önce ona bakarım. 85 m2 apt. dairesinde bazen çocuklarınızla bile bunalırsınız? Ama 285m2 kullanım alanlı, bahçe içerisinde her türlü imkanı olan ve en az üç bölüm veya kat dan oluşan adı malikane olan bir yaşam alanında (Yeterki anne, baba istesin) birinci derece yakınları ile yaşamak istemeyene ne derler bilemem. saygılar. |